Jdi na obsah Jdi na menu

FK Štípa - SK Louky 0:0 PK 5:3 (0:0)

1. 5. 2017

 

Sestava: Janča Radek - Kadlík Robert, Mikač, Bača, Pisklák – Laciga (72. Sadil Z.), Podaný (83. Sedláček), Burša, Kadlík Jiří (46. Landt) - Janča Petr (67. ČK), Malota (87. Valerián)

 

 

 

Komentář :

 

Zápas ve Štípě začal ve vysokém tempu, které diktovali domácí hráči. Byli pohybliví a způsobovali naší obraně nemalé potíže. Po úvodních minutách jsme se pomalu do hry dostávali i my, ale kombinačně se nám příliš nedařilo, dostat se k ohrožení branky domácích. Co se nám naopak dařilo byly rohové kopy. Po jednom z nich trefil hlavou břevno Tomáš Malota, při dalším zase skvěle hlavičkoval kapitán Radim Mikač, proti byl ovšem gólman domácích, který hlavičku zneškodnil. Na druhé straně se musel několikrát vytáhnout Radek Janča proti nebezpečným akcím domácích.

 

Druhý poločas pro nás nezačal vůbec dobře. Po běžném faulu na půli hřiště ukázal rozhodčí druhou žlutou kartu Petru Jančovi a šli jsme do deseti. Asi o minutu později byl také na půlce tvrdě faulován Tomáš Burša, v tomto případě ovšem rozhodčí kartu nevytáhl. V oslabení jsme se soustředili především na bránění a to se nám dařilo. Domácí se totiž dostali jen k několika rohovým a přímým kopům. Na druhé straně se do ojedinělé šance dostal po hezkém uvolnění Tom Malota, bohužel mu nevyšlo zakončení. Na konci nastavení měli domácí rozehrávat ještě poslední rohový kop, ale rozhodčí zápas ukončil.

 

 V následujících penaltách byli úspěšnější domácí střelci, kteří proměnili všechny své penalty. My jsme jednu nedali, a tak si odvážíme pouze jeden bod.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář