Jdi na obsah Jdi na menu

MU SK Louky – FC Koryčany 4:1 (3:0) ...

8. 5. 2017

 

Sestava : Neubauer, Welyt, Kuchárek, Kašný, Kadlík, Machala, Pavelka, Sedláček, Sadil, Vyoral, Štípek, Slováček, Hasslöcher, Janota, Segrado, Mican

 


Branky: Vyoral 2x, Hasslöcher, Pavelka

 

 

Komentář:  Již třetí domácí zápas sezony nám přinesl opět plný bodový zisk. Přijelo sebevědomé mužstvo se 6 staršími dorosty v základu, ale bez náhradníků. Náš mladý tým však začal bez respektu a již v první půli si „zadělal“ na plný bodový zisk.

Do první půlky jsme vstoupili aktivně a tlačili se do koncovky. Úvodní 2 branky utkání byly jak přes kopírák. Peťa Vyoral výborně „přečetl“ situaci a skvěle dohrál nakoplé-centrované míče do vápna se kterými měl brankař problém … po dvou podobných situacích vedeme 2:0! Soupeř se snaží kontrovat, držíme však čisté konto. Pak se skvěle prezentuje Marťa Pavelka- navede si míč a nechytatelně střílí třetí branku. Do půle se skóre už nemění.

Druhá půlka nás zastihuje v trochu pasivnější roli. Po několika šancích se soupeř dostává ke korekci skore. Naštěstí téměř záhy po pěkné kombinaci opět odskakujeme na třígolový rozdíl, když zakončil zkušeně Elias Hasslöcher a dotahujeme zápas k zaslouženému vítězství. Jen tak dál!

FOTBALU ZDAR!

 

Petr Lhotský  

Zdroj: http://skloukydorost.jecool.net/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář