Jdi na obsah Jdi na menu

MU SK Louky - TJ Sokol Návojná 6:0 (5:0)

6. 5. 2017

 

Sestava:  Radek Janča - Jiří Kadlík, Mikač, Kuchárek (68. Laciga), Pisklák - Pavelka, Podaný, Burša (73. Kadlík Robert), Sadil - Malota, Kocourek (63. Suchánek)

Připraveni: Sedláček

 

Komentář: 

 

Kdo by se před utkáním podíval na tabulku, tak by si řekl, že jej čeká vyrovnaný duel. Opak byl ovšem pravdou a Louky smetly Návojnou na domácím hřišti vysoko 6:0.

Domácí nastoupili do zápasu bez několika opor a ve značně omlazené sestavě se dvěma dorostenci. Zajímavostí pak byla záložní řada Louk, která byla složena výhradně z levonohých fotbalistů. Aktivita byla od začátku utkání na straně Louk. Domácí hráči předváděli hezký kombinační fotbal. Návojná vsadila na jednoduchost a dlouhé nakopávané míče. O první velkou šanci Louk se postaral Tomáš Malota, který mířil v dobré pozici na vzdálenější tyč, ale bránu netrefil. Ve 12. minutě rozehrával Pisklák volný přímý kop, který z velké vzdálenosti prošel až do brány a domácí šli do vedení. O deset minut později už to bylo 2:0. Přetažený centr z levé strany sice hosté odvrátili ven z pokutového území, ale pouze k Jiřímu Kadlíkovi, který nic nevymýšlel a z prvního doteku se opřel do míče. K vidění byl nádherný gól, kdy se míč od břevna odrazil do země a skončil v bráně. Louky byly při chuti a už ve 26. minutě přidaly třetí gól. Po rychlé akci zazmatkovala obrana Návojné společně s brankářem a padl gól, který byl nejspíš vlastní, nakonec si ho však připisuje Sadil. Hosté už by se v tu dobu nejraději viděli na zpáteční cestě, ale ještě nebyl ani poločas. Louky ovšem pokračovaly ve skvělém výkonu, přenášely hru ze strany na stranu a hlavně střílely góly. Na 4:0 zvyšoval krásnou dělovkou z dálky Tomáš Burša. Před odchodem do šaten se trefil i Adam Podaný a bylo to už 5:0.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s aktivnějším přístupem a podařilo se jim vypracovat si několik šancí na čestný zásah. Nejblíže k tomu byli po přímém kopu za hranicí velkého vápna. Ten už směřoval do brány, ale včasným zákrokem ho vytěsnil Radek Janča. Louky už se nikam nehnaly, prostřídaly některé hráče a soustředily se na udržení čistého konta. Snaha Návojné postupně upadala a míč měli opět na kopačkách především domácí hráči. V 75 minutě se trefil Sadil a bylo to už 6:0. V samotném závěru utkání pak domácí rozehrávali přímý kop, který si vzal na starost Podaný. Podařilo se mu přesně najít hlavu Maloty, který míč usměrňoval do sítě. Rozhodčí v daný moment překvapivě zápas ukončil a sedmý gól už se tím pádem nepočítal. Díky drtivému vítězství se Louky posunuly na čtvrté místo před svého dnešního soupeře.

Příští utkání odehrajeme v sobotu 13. 5. v Dolní Lhotě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pediatric anesthesia mask - Test, just a XRumer 23 StrongAI test.

29. 6. 2024 23:32

Together with the whole thing which seems to be building inside this area, your viewpoints tend to be somewhat radical. Nevertheless, I am sorry, because I do not give credence to your whole plan, all be it radical none the less. It would seem to everyone that your commentary are not entirely validated and in actuality you are generally yourself not even completely convinced of your assertion. In any event I did take pleasure in reading through it.